Színvilág
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Szerző képeAlexandra dr. Varga

Színvilág

A kültéri fitnesz park színei

Testreszabható színvilág

Néhány esetben – beltéri fémszerkezet / kültéri – horganyzott, szinterezett vasszerkezet – a Park színeit a Megrendelő is módosíthatja pár szempont figyelembevételével.

Legyen olyan színű a kültéri fitnesz parkod, amilyet szeretnél

Maximum 3 szín választható ki a RAL színskála alapján: ezek adják a vasszerkezet, a párnázat és – helyszínen öntött gumiburkolat esetén – a gumi színét. Ezeket a színeket a gyártó osztja ki a sporteszközök és az aljzat tekintetében, ezzel is biztosítva a Park színharmóniáját.

A színválasztás alól kivételt jelentenek azok a sporteszközök, amelyeknek az anyagminősége adja a színt: pl. felugró plató rétegelt lemeze, amely sötét barna színű vagy a kültéri rúdtánc rúd, amely koracélból készül és ezüstös színe van stb. Ezzel kapcsolatban felvilágosítást e-mailben: info@absfitnesspark.hu kérhet a Megrendelő.

Minden olyan felület, amelynek módosítható a színe és a bőrrel érintkezik a munkavégzés során (pl. párnázatok, fogófelületek) nem lehet sötét színű. A sötét színek alkalmazása – különösen egy szabad ég alatt lévő kültéri fitnesz park esetén – égési sérüleseket okozhat.

1 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page