Gumilapos borítás
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Szerző képeAlexandra dr. Varga

Gumilapos borítás


Kültéri fitnesz park gumilapos borítása. Partnerünk a Gumitégla Arrabona Kft.

A gumilap az egyik lehetséges alternatívája a helyszínen öntött gumiburkolatnak, mivel a szükséges ütéscsillapítást a megfelelő vastagságú gumilap leterítésével meg lehet oldani. A 3 – 8 cm vastagságban kapható lapok között mindig meg lehet találni az adott sporteszköz esési magasságához leginkább illőt. Jelenleg csak zöld, vörös és antracit szürke színben kaphatóak, de Megrendelőinkhez hasonlóan, mi is nagyon várjuk a RAL színskála szerinti bővülést.

A gumilapok – a fitnesz park kültéri jellegéből kifolyólag – folyamatosan szellőznek, így egy pillanatra sem terhelik a tüdőt az edzésmunka során, vagyis nincsen káros hatással a felhasználó egészségére a sporteszközök használata közben.

Fontosabb jellemzői közé tartozik, hogy – hasonlóan a helyszínen öntött gumiburklathoz – felülete csúszásmentes, vízáteresztő és fagyálló. Kellően rugalmas az esések – és súlyemeléskor a zajok – okozta ütés elnyelésére. Gumitégláinkat, a szintén nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkező Gumitégla Kft. biztosítja.

1 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page