CrossCore, függesztett, hevederes erősítő eszköz
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Szerző képeAlexandra dr. Varga

CrossCore, függesztett, hevederes erősítő eszköz

Frissítve: 2023. szept. 1.

Akarsz-e egy komplex, jól felszerelt edzőtermet a lakásodba? 10 ok, amiért CrossCore-ra szükséged van.

CrossCore, a függesztett erősítő eszközök legkifinomultabb sporteszköze

1. Edzőterem, ami elfér összesen 6 nm-en. Bármely mozgássorral legyen is szó, ennél nagyobb területre garantáltan nem lesz szükséged.

2. Nincs időd, lemenni egy konditerembe edzeni? A CrossCore-t bármikor előveheted, 10 mp alatt felszereled az ajtódra vagy egy fára és már edzhetsz is vele.

3. Ma csak este 10 után lenne időm edzeni. Egyébként fel vagyok pörögve, aludni úgysem tudnék. Vedd elő a CrossCore-t és dolgozz meg rajta 3 fő izomcsoportot.

4. A lakásomban nincs hely bordásfalnak, fitball labdának, fekvenyomó padnak, húzódzkodónak stb. A CrossCore-hoz csak egy ajtó kell és előtte 2,5 m-es hely, ami 1,5 m széles vagy egy konzol a mennyezetre két tiplivel feltéve és megvan az edzőtermed.

5. Ma egy izomtömeg növelő edzést szeretnék. Kar-láb-has izmokra. Mindez lehetséges a CrossCore-ral is. Nagyobb ellenállás, kisebb ismétlésszám, hosszabb pihenőidő. 6 x 6 vagy 8 x 8-as széria-ismétlésszám kombinációval. Láb: egy lábas gyakorlatok, akár combhajlítóra is. Kar: függőleges kötélszárról fekvőtámaszok. Egy kezes bicepszek, behúzások. Has: lábfej beakasztásból bicskák, oldalirányú behúzások lassítva és több száz egyéb variáció.

6. Kardiós edzés: ma állóképességre dolgoznék. Miért ne? Szökdelős, futós felugrásokkal, kitörésekkel tarkított feladatok pl. időre 20 x 30 mp munkaidő 15-20 másodperces pihenőkkel. Ezzel elmehetsz akár max pulzusértékig is.

7. Párban edzenék, de csak egy eszközünk van. Lehetséges ez? Igen, amíg az egyikőtök dolgozik a CrossCore-on, a másik pihenhet vagy csinál egy nyújtó feladatot egy adott izomcsoportra, amit épp megdolgoztok.

8. Kimennél a szabadba edzeni egy parkba vagy egy vízpartra? Oké! Vidd magaddal, 2 kg mindössze, kösd fel egy fára és már dolgozhatsz is vele.

9. Nálad szempont az ár-érték arány, minőség, tartósság? 9 éve használjuk fitness termünkben, csoportos foglalkozásokon, napi 4-5 órában és nem tud elkopni, meghibásodni 100-120 kg-os vendégeinkkel sem. Kell ennél több?

10. Így lesz a vásárlásból befektetés.

1 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page