top of page

Leier Fit-Well

Első tetőtéri munkánk, ahol egyből egyedi megoldással kellett élnünk. A sporteszközök ugyanis egy térhálóhoz hasonló vázrendszerhez kapcsolódnak. A vázszerkezet önhordó, mivel azt nem lehetett lebetonozni és figyelembe kellett vennünk, hogy mindez majd napvitorlával is bővülni fog.

2021-et írtunk, amikor ha bárkit megkérdeztél volna, hogy nyisson-e edzőtermet, megkérdőjelezted volna a mibenlétét. Általánosságban covid, hónapokig tartó kényszerleállás és tömeges bezárások jellemezték ezt az időszakot. Ám egy kis higgadtság után mindenkinek lehetősége volt átgondolni, hogy hogyan tovább. Aki tudott rendszerezett, fejlesztett, épített, aki nem, az belátta, hogy itt az ideje, hogy véget vessen a nem vagy éppen hogy csak rentábilis vállalkozásának.

A Leier több évtizede, hogy letelepedett Győrben és elkezdte felépíteni a mára már életműnek számító vállalkozásait. Leginkább az építkezéseknél találkozhatunk ezzel az ikonikus névvel, de 2021-től egy újabb, hatodik ágát köszöntheti a cégcsoport, amikor is megnyílt a Leier Fit-Well Club edzőterem.

A legújabb és legprofesszionálisabb edzőgépek kerültek berendezésre a Technogym jóvoltából, míg a funkcionális részt cégünk, az ABS Fitness Park Kft. kaphatta meg kialakításra. Ennek keretében épült meg első tetőtéri projektünk 340 nm-en és egy beltéri Hexagon kialakítású funkcionális edzőtér 100 nm-en.

bottom of page