top of page

Barátság Park

Egy már működő sportparkban azt kaptuk célul, hogy a tízemeletesekben lakozó emberek számára a meglévő focipályák, ping-pong asztalok, futókör és néhány kínából importált fitness gépek mellé egy újabb és színvonalas funkcionális kültéri fitnesz park építsünk meg. 2025-ben lesz 10 éve, hogy mindenki kedvence lett.

Magyar kültéri fitnesz park gyártóként első sikerünket 2015-ben értük el, amikor megépíthettük Győr Megyei Jogú Város megbízásából és az AUDI Hungaria Zrt. támogatásával a 360 nm-es ABS Fitness Parkot.

A Barátság Park közkedvelt sportpark hírében állt már akkor is és több sportolási lehetőséggel is rendelkezett, így műfüves kispályás labdarúgó pályákkal, lábtenisz pályával, streetball pályával, rekortán futópályával, “felnőtt” játszótérrel, asztalitenisz pályákkal és szabadtéri fitness eszközökkel.

Mindezek mellé már csak egy funkcionális kültéri edzőterem hiányzott.

A sportpark közelében számos tízemeletes található, így nem is volt kérdés, hogy a megépítendő ABS Fitness Parknak a lehető legszélesebb társadalmi réteget kell majd kiszolgálnia úgy, hogy az emberek képességbeli és fizikai különbözőségeik mellett is teljesértékűen tudják használni a fitnesz parkot.

Így adódott, hogy a már meglévő szabadtéri fitness eszközök és “felnőtt” játszótér mellé egy funkcionális edzőparkot telepítettünk, ahol már az alapoktól el lehet sajátítani a saját testsúlyos munkát: vagyis képes vagy csak a saját súlyod segítségével húzni, lökni, dobni, fellépni, egyensúlyozni, ugrani.

Minden olyan mozgást meg lehet tanulni és fejleszteni ebben a parkban, amire valóban szükség van a minden napokban. Versenysportolóként pedig olyan sporteszközökkel is megismerkedhetsz egy ABS Fitness Parkban, amelyek egyáltalán nem képezik részét egy normál erősítő edzésnek.

bottom of page