top of page

My Items

100 nm

Kültéri fitnesz parkként indultunk, végül egy teljesértékű kültéri tornateremként kezdtek el funkcionálni a Győri Szakképzési Centrum tagintézményei számára letelepített ABS Fitness Parkjaink.

5 különböző telepítési helyszínen, azonos felszereltségű kültéri konditerem kialakítása volt a cél, amely orvosolni képes a minden napos testnevelés okozta helyhiányt is. Népszerűségének köszönhetően a megépítésüket követő években alumínium vázszerkezetes sátortetőt, világítást és fűtést is kaptak.

Tervezőnk, Kiss László maga is testnevelés szakot végzett tanár, aki edzőterem üzemeltetési tapasztalatait felhasználva alkotta meg a kültéri fitnesz parkot, figyelembe véve a korosztály életkori sajátosságait és a saját testsúlyos edzés alapelveit.

Start Now

120 nm

Start Now

14 éves kortól

Még most is emlékszem annak a Hölgynek a csillogó szemeire, aki megérkezésünkkor izgatottan árulta el, hogy mennyire várta, hogy végre összejöhessen ez a találkozó, mert amióta ismeri az ABS Fitness Parkot, azóta a rajongónk és biztosra veszi, hogy itt is ugyanolyan lelkesedéssel fogják használni mint másutt.

Mikor mi voltunk gyerekek, akkor kerestük az izgalmasabbnál izgalmasabb játéklehetőségeket és meg is találtuk, egymás után éltük meg a versenyhelyzeteket. Aztán jött a talány, hogy mi az, ami igazán le tudja kötni a mai fiatalságot? Hát ez az! A HajszaPark.

Start Now

16 éves kortól

Start Now

200 nm - 1.400 nm

Start Now

250 nm

A tanuszodák célja, hogy elősegítsék az úszásoktatást javítsák a testnevelési órák körülményeit. A kötelező testnevelés órák keretében végzett úszásoktatás mellett lehetőséget biztosítanak a versenysport, a szabadidősport és a lakosság részére.

És ha már a szabad idő hasznos eltöltéséről van szó, akkor mi lehetne az úszás egyik legjobb kiegészítője, mint egy jó kis erőnléti edzés az ABS Fitness Parkban.

2021 óta 2 db tanuszoda pedig már csatlakozott az ABS Fitness Park birtokosainak sorába: Gérecz Attila Tanuszoda, Gyáli Járási Tanuszoda

Start Now

300 nm

Start Now

340 nm

Start Now

360 nm

Start Now

70 nm

Start Now

8 - 14 éves korig

Start Now

Delta

Start Now
bottom of page