top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Szerző képeAlexandra dr. Varga

Téliesített kültéri fitnesz park avagy fedjük le a kondiparkot

A korábban letelepített kültéri fitnesz parkok fölé alumínium vázszerkezetes lefedést vagy napvitorlát szoktunk javasolni. Ez azonban nem zárja ki más rendszerek alkalmazását, mint például akár egy szendvicspaneles épület megépítését.

Alumínium vázszerkezetes sátortető a kültéri fitnesz park felett

Alumínium vázszerkezetes sátortető

Az alumínium vázszerkezetes lefedés előnye, hogy az ABS Fitness Parkot egész évben kellemes hőmérsékleten lehet használni és nincs közvetlenül kitéve a zord időjárásnak. Ajtajának köszönhetően a Park eszközei elzárhatóak, ablakai révén pedig természetes fényforrással rendelkezik. A gyártási technológiának köszönhetően a ponyva több részből áll, így nyáron levehető az oldalfala és még kellemesebb környezetet tud biztosítani. Igény esetén további világítással bővíthető és a téli időszakban sötétsugárzókkal felszerelhető.

Napvitorla

A napvitorla széles kínálatából mi a tavasztól őszig felszerelhető változatot szoktuk kiajánlani, amely hűs árnyékot és kellemes szellőt biztosít Sportolói számára. Akárcsak a Park, úgy a napvitorlák is kérhetőek színesre, de számolni kell a vállalási idő megnövekedésével. A színeknek itt is igazodnia kell a Park színeihez.

1 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page