top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Szerző képeAlexandra dr. Varga

Miért válaszd közvetlenül a gyártót, ha egyedi kültéri fitnesz parkot szeretnél?

Frissítve: 2023. okt. 19.

Különösen szabadtéri fitnesz park létesítésénél nagyon fontos, hogy megtaláld a gyártót, aki egyben a tervező is. Feltéve, ha Neked is fontos, hogy a lehetőségeidhez igazodó, személyre szabott egyedi kültéri fitnesz parkod lehessen.


Az ABS Fitness Park Kft. tervezője Kiss László, míg a tanácsadásért, a gyártásért és a telepítésért felelős Dr. Varga Alexandra. Elérhetőségünk: info@absfitnesspark.hu, +36 (20) 956-2680.

Nincs minimális rendelés mennyiség

A közhiedelemmel ellentétben nálunk nem kell több száz egységet lerendelni ahhoz, hogy szóba álljunk veled. Sőt, mi inkább annak vagyunk a hívei, hogy mindenkit a lehetőségei szerint a legjobb szolgáltatásban részesítsünk a kültéri fitnesz park kialakításakor.

Egyedi kültéri fitnesz park értékesítés közvetlenül a gyártótól. Dr. Varga Alexandra az ABS Fitness Park Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.
Egyedi kültéri fitnesz park értékesítés közvetlenül a gyártótól.

Közvetlen gyártói kapcsolattartás

Nincs közbeiktatás, nincsenek felesleges várakozások, esetleges félreértések és a legjobb, hogy nincsenek plusz költségek. Erre pedig biztosítékot is tudunk adni, ha felveszed velünk a kapcsolatot ezeken az elérhetőségeken keresztül: info@absfitnesspark.hu, +36 (20) 956-2680.


Széles termékválaszték, változatos fitnesz park

Kitől mástól kérhetnél igazán tanácsot, mint attól, aki ténylegesen tervezi és gyártja a kültéri fitnesz parkokat.

Személyre szabott kültéri fitnesz park tervezés, gyártás és telepítés.
Személyre szabott kültéri fitnesz park tervezés, gyártás és telepítés.

Rugalmas tervezés és gyártás

Mi az, ami igazán elveheti egy Megrendelő kedvét egy fitnesz park telepítésénél? Ha nincs lehetőség a választásra. Már a tervek kidolgozásánál eldől, hogy milyen sporteszközök fogják végül alkotni a kültéri fitnesz parkot. De ezt követően még számos más ponton is lehetőség van személyre szabni azt.


Miért ne lehetne savállóból elkészíteni a fitnesz parkot - ugyanúgy, mint a többit - 3 - 4 hónapon belül? Vagy miért ne lehetne bíbor vagy királykék a színe? Mi a lehetőségek széles tárházát kínáljuk függetlenül attól, hogy a fitnesz parkot Magyarországon vagy a világ bármely más részén szeretnénk felállítani.


Rugalmas telepítés

Ennek jelentősége leginkább akkor van, amikor kiderül, hogy a terület egyáltalán nem vízszintes, más alépítménnyel rendelkezik az eddigiekhez képest, mondjuk fapadlózattal, betonalappal és olyan szempontok is felmerülnek, amelyek egyáltalán nem teszik lehetővé a hagyományos - betonozással járó - telepítést.


Átláthatóság

A lehető legtöbb információval rendelkezelhetsz tanácsadásunkat követően és az áraink világosak és könnyen érthetőek lesznek számodra, melyet írásban is megerősítünk. Tételes árlistát adunk munkafolyamatainkról, így számodra is egyértelmű lesz, hogy milyen részfeladatokból áll a gyártás és a telepítés.

Egyedülálló szabadtéri fitnesz park kialakítása közvetlenül a gyártótól
Egyedülálló szabadtéri fitnesz park kialakítása közvetlenül a gyártótól.

2 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page