top of page

Római haspad

Praktikus, kényelmes és hatékony haserősítő, amely a pad dőlésszöge miatt intenzívebb munkát tesz lehetővé, mintha talajon erősítenénk. Ez a haspad egy alacsony építésű eszköz, hogy mindenki kényelmesen fel és le tudjon szállni róla. A pad kényelmes alátámasztást biztosít minden felhasználó számára az 5 cm-es szivacs párnázottságával. A kárpit vízzel mosható és fertőtleníthető.

Praktikus, kényelmes és hatékony haserősítő, amely a pad dőlésszöge miatt intenzívebb munkát tesz lehetővé, mintha talajon erősítenénk.


Ez a haspad egy alacsony építésű eszköz, hogy mindenki kényelmesen fel és le tudjon szállni róla. A  pad kényelmes alátámasztást biztosít minden felhasználó számára az 5 cm-es szivacs párnázottságával.


A kárpit vízzel mosható és fertőtleníthető.


A hasizom erősítés eszköze, ülő pozícióból vagy fekvőhelyzetből indítva. Ülő helyzetben a térdhajlat és a lábfej alatt 13 cm átmérőjű szivacshenger található, ami kényelmessé teszi a használatot a törzs hátradőlése közben. Az ülő pozíció 70 cm-es magasságban van, miközben a láb két helyen is rögzített és csak a felsőtest végez mozgást.


A másik pozíció a hanyattfekvés a fekpadon a láb a talajon helyzetből a láb emelésével végzünk erősítést, miközben a kéz stabilan kapaszkodik. Itt is a test gyakorlat közbeni magassága kb. 70 cm, ami leesés és sérülésmentes végrehajtást biztosít.


A lábfej bekasztása és a térdhajlat alátámasztása is hengerekkel konformosított.

bottom of page