top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • LinkedIn

Az ABS Fitness Park Kft. sporteszközei

35°-os mászólétra

Tovább

45°-90°-os hiperhajlító

A hátizom és törzsizmok megerősítésére ad lehetőséget. Két pozícióban lehet rajta edzeni. Az egyik oldalhelyzetben, lábak a talaj közelében, míg a test 45°-os szögben oldalhelyzetben támaszkodik és oldalirányú emelő fel - le mozgást végez.

Tovább

Alkartámaszos haserősítő

Az egy 140 cm magasban lévő sporteszköz, amelyen alkartámaszban tartjuk magunkat és kapaszkodunk kézzel és közben különböző jellegű lábemeléseket végzünk.

Tovább

Beülő

Hacsak simán “beülsz” úgy hogy a henger nem ér a combhajlítódhoz, vegytiszta négyfejű combizom erősítő és ez annál hatékonyabb, minél függőlegesebb a felső tested a beülés alatt.

Tovább

Bordásfal

A jó öreg testnevelés órák egyik legkomplexebb sporteszköze, csak ezúttal kültéren. Ahogyan azt már megszokhattuk horganyzott, szinterezett vasszerkezet, amelyet olyan színre fújunk, amilyenre a Megrendelőnek szüksége van. A fokok fogása ezúttal is ugyanolyan kényelmes mint egy keményfa foknak, csak ezúttal nem hallod azt a tipikus ropogó hangot.

Tovább

CrossCore

A lakásomban nincs hely bordásfalnak, fitball labdának, fekvenyomó padnak, húzódzkodónak stb. A CrossCore-hoz csak egy ajtó kell és előtte 2,5 m-es hely, ami 1,5 m széles vagy egy konzol a mennyezetre két tiplivel feltéve és megvan az edzőtermed.

Tovább

Döntött, rugalmas labdadobó trambulin

Labdadobó trambulin, de ugorhatsz is bele, mint egy dobbantóra. Minden izmot megdolgozó eszköz. Ügyességet, labdaérzéket, mozgáskoordinációt, talajfogást, kardiót, törzserőt fejlesztő szerkezet.

Tovább

Fekvenyomó pad

A konditermek klasszikusa, a férfiasság konditermi szimbóluma. Fejlődésre csábít, versenyre hív, kitartásra késztet.

Tovább

Felugró plató

Láberősítés eszköze, melyre lépő, ugró, szökkenő mozgássorokkal jutunk fel. A mozgás történhet helyből, lendületből vagy futómozgásból. Az erővektorok minden esetben előre mutatnak.

Tovább

Fix telepítésű traktorgumi

Tovább

Guggoló állvány

Súlytárcsa tartóval, állítható magasságú biztosító karral. A súlyzórúd biztonságos fel- és levételét teszi lehetővé. Ha jól használod a biztonsági karokat, akkor azok megvédenek az esetleges sérüléstől, ha túlvállaltad magad vagy megbotlasz.

Tovább

Gömbcsuklós súlyzórúd

A törzs erősítésére használható. A mozgatható súly nagysága kb. 25 kg, amelyet test körül fel - le és oldalirányba lehet mozgatni.

Tovább
bottom of page